7-09-2019

De vakantie is weer voorbij, back to reality! Na een paar weken heerlijk genieten gaan we nu weer druk aan de slag!

Allereerst feliciteren wij Milo als winnaar van de verjaardagsverloting, heel veel plezier met dit stoere loopwagentje!!

We zijn al weer druk bezig met het maken van nieuwe items en leuke spulletjes, en zo langzaamaan starten ook de voorbereidingen voor de Warme Wintermarkt. 

Hou de webiste, facebook en/of instagram in de gaten, natuurlijk houden we jullie op de hoogte! Heb je interesse in onze creaties, of heb je wensen of verzoekjes? Laat het ons dan weten, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. We horen graag van je!

Liefs David en Nynke

11-08-2019

Onze 1e verjaardag komt er aan!! En wie jarig is trakteert, toch? Dat betekent dat er een paar leuke acties aan zitten te komen...over een paar dagen zullen we hier meer over bekend maken, dus hou de website/instagram/facebook in de gaten en zorg dat je erbij bent!!

05-07-2019

Het heeft even op zich laten wachten maar hier zijn ze dan eindelijk: de Kika-knuffelberen!! Vanaf heden te verkrijgen (beperkte voorraad!!) in combinatie met superschattige minirugzakjes! Je kunt beide items uiteraard ook afzonderlijk van elkaar bestellen. Een setje kost €16,95, een losse knuffelbeer €6,95 en een los rugzakje €10. Heb je interesse? Stuur dan ons dan een mailtje!

Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan een voorraadje dekentjes, er staan er al een paar op de site en er zullen binnenkort nog een aantal volgen. Hou de site in de gaten, we zullen regelmatig nieuwe items plaatsen!!

 

13-06-2019

Binnenkort op NyDaCreations: in actie voor Kika!!

Hou de website in de gaten of check ons op facebook of instagram, meer info volgt zeer binnenkort!!

 

19-04-2019

Bijna is het dan zo ver: NyDaCreations is te vinden op het kinder-food-festival  Wat, is dat Patat? aan de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Er is een kleine markt, een kleine kinderboerderij en genoeg te doen voor jong en oud! Kom je ook?

Zie ik je daar!!

15-03-2019

Er zijn weer nieuwe artikelen geplaatst op de site!!

Nieuw in de collectie zijn de sieraden, hou de nieuwsberichten in de gaten, de komende tijd zullen er zeker nog nieuwe items aan de collectie toegevoegd worden.

Tevens wordt er gewerkt aan een serie kinderbroekjes, maar dit laat nog heel even op zich wachten.

We houden jullie op de hoogte!

11-03-2019

Het voorjaar komt er weer aan! Hier en daar komen de bloemetjes weer boven de grond, maar helaas zijn nog niet alle dagen zonnig en warm... Met deze gezellige ‘bloempot’ haal je het voorjaar nu al in huis, terwijl het buiten nog grauw en guur is.

04-02-2019

Ter overname aangeboden: onze bedrijfswagen! Onderhoudsvrije hybride pick-up, weinig gelopen en recent overgespoten...😀

Nu in de Original Edition-lijn ook verkrijgbaar, The Velvet Edition’s. Het zijn brandblusserlampen in dezelfde hoge kwaliteit zoals alle brandblusserlampen gebouwd worden, maar deze Velvet Edition’s zijn afgewerkt met luxe velours en verkrijgbaar vanaf 24 februari. Wil je een van de eerste exemplaren van deze editie, hou dan de website en de facebookpagina in het oog. Binnenkort laten we jullie weten waar je de eerste oplage van deze luxe uitvoering kan bemachtigen. Alvast bestellen kan natuurlijk ook, maar ze worden pas na 24 februari gebouwd en uitgeleverd... bestellen kan nu via bestellen@nydacreations.nl. Prijs €75

14-01-2019

Het nieuwe jaar is inmiddels al weer 2 weken oud, en bij NyDa is er heel hard gewerkt om nieuwe items toe te kunnen voegen aan de site. Zo zijn er weer 6 nieuwe inwoners toegevoegd aan de KidsCollection, en zoals je wellicht hebt gezien zijn de pagina's "Geboorte" en "Gift-sets" toegevoegd. Vooralsnog zijn deze nog leeg, maar binnenkort zullen ook hier zeer schattige items en leuke kadootjes worden geplaatst. Dus hou de site en onze fb-pagina in de gaten!! 

13-12-2018

Het is alweer een maandje geleden sinds het laatste nieuwsbericht, maar vandaag zijn er weer nieuwe items op de site geplaatst!

Heb je interesse, stuur dan even een appje of een berichtje via de fb-messenger, mailen kan natuurlijk ook.

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2019! ❤

08-11-2018

Er is weer druk geknutseld de afgelopen dagen met als resultaat dat er vandaag weer nieuwe items zijn toegevoegd aan de site!!

Zo hebben we weer nieuwe sneeuwpoppen op voorraad, en ook NyDaKids heeft nieuwe bewoners. Voor de JD fans is er een drankenkastje met verlichting (eenmalig item) en een JD blusser met verlichting én een bluetooth-speaker (Limited Edition).

Ben je geinteresseerd in één van deze items, laat het ons dan weten!

04-11-2018

Het is zover, er zijn zojuist weer nieuwe items toegevoegd, en deze keer geen JD met verlichting maar gezellige sneeuwmannetjes met led-verlichting! En hou de site en de berichten op facebook goed in de gaten, want de komende dagen zullen er nog meer nieuwe items gaan volgen!!

31-10-2018

Ze zijn binnen!! Het heeft even geduurd voor we het eens waren over het design, maar vanaf heden zijn wij de trotse bezitters van deze mooie visitekaartjes! #blijmee!!

 

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan diverse items voor de kleintjes, er ligt nog een vraag voor een lekkere warme poncho en er is veel vraag naar de minibar en de diverse brandblussers (vanaf heden trouwens ook verkijgbaar in matzwart in plaats van glanslak).

 

We gaan ook al weer hard richting de feestdagen, hiervoor zullen binnenkort een paar leuke items aan de site worden toegevoegd, we hoeven ons dus zeker niet te vervelen 🤪

Als er nieuwe items op de site verschijnen, zullen we jullie hiervan uiteraard op de hoogte houden via de nieuwsberichten hier op de site en via onze facebookpagina.

Tot gauw!!

 

21-10-2018

Het is al weer even geleden dat we een nieuwsberichtje hebben geplaatst, maar dat betekent natuurlijk niet dat we stil gezeten hebben! We zijn druk met het afronden van lopende bestellingen en daarnaast met het bedenken van nieuwe items, zodra we hier meer zekerheid over hebben laten we het jullie natuurlijk zo snel mogelijk weten!

Zonnige zondag!!

07-10-2018

We kunnen alvast verklappen dat er weer een superleuk nieuw JD item onderweg is, geen brandblusser deze keer maar wat het wel is houden we nog even geheim!

Ondertussen wachten deze 3 items nog op een nieuwe eigenaar, dus mocht je interesse hebben laat het ons dan even weten! 

Ook voor de dames zijn er recent weer nieuwe artikelen toegevoegd, en er zijn weer nieuwe items onderweg.

Kortom: op de regenachtige herfstdagen wordt er gezellig geknutseld.

Laat ons weten wat je ervan vindt, dit kan via onze facebookpagina, maar natuurlijk ook via de whatsapp. We horen het graag!

 

30-09-2018

Vandaag zijn er alwéér nieuw items toegevoegd op de site!!

Nog even de informatie over de functionele brandblussers in de herhaling:

 

Handig weetje over je brandblusser!!

Brandblussers die je louter prive gebruikt hebben geen onderhoudsplicht. Voor deze blussers kan je best zelf de staat van je blusser in het oog houden door regelmatig de manometer (drukmeter) te controleren. Zolang de naald in het groen staat, heeft jouw blusser voldoende druk om volledig leeggespoten te kunnen worden. Controleer je blusser ook op uitwendige schade aan het vat.

 

Nóg een handig weetje:

Wij zijn sinds vandaag naast de mail en het contactformulier (en via facebook natuurlijk) ook telefonisch bereikbaar op 06-45120174. Heb je een vraag of heb je interesse in één van onze artikelen, bel ons dan of stuur een berichtje via whatsapp.

 

28-09-2018

Daar is ie dan!! Sinds vandaag op de site: deze STOER(e) lamp!! Wij zijn erg blij met het resultaat, maar we zijn natuurlijk benieuwd naar wat jullie er van vinden....laat je het ons weten via de mail? Of laat een berichtje achter op onze facebook-pagina!!

25-09-2018

We hebben het gisteravond op facebook al aangekondigd, er is weer een nieuw NyDa item onderweg!! Het resultaat is nu al superleuk, maar we wachten nog op de finishing touch....Naar verwachting zal het item aanstaande vrijdag in volle glorie op de site te zien zijn, maar hier alvast een kleine sneak peak...Spannend!!

 

23-09-2018

Nieuwe items!!

Ook op deze regenachtige zondag (het is echt weer herfst hé) zijn we gewoon weer lekker aan de hobby, met als resultaat dat er weer nieuwe items geplaatst konden worden! Neem gauw een kijkje bij de Mannendingen en bij de Accessoires!! 

 

(Interesse? Laat het ons dan even weten via de mail of het contactformulier)

 

23-09-2018

Handig weetje over je brandblusser!!

Brandblussers die je louter privé gebruikt hebben geen onderhoudsplicht. Voor deze brandblussers kan je best zelf de staat van de blusser in het oog houden door regelmatig de manometer (drukmeter) op de blusser te controleren. Zolang de naald in het groen staat, heeft jouw blusser voldoende druk om volledig leeggespoten te kunnen worden. Controleer je blusser ook op uitwendige schade aan het vat.