7-09-2019

De vakantie is weer voorbij, back to reality! Na een paar weken heerlijk genieten gaan we nu weer druk aan de slag!

Allereerst feliciteren wij Milo als winnaar van de verjaardagsverloting, heel veel plezier met dit stoere loopwagentje!!

We zijn al weer druk bezig met het maken van nieuwe items en leuke spulletjes, en zo langzaamaan starten ook de voorbereidingen voor de Warme Wintermarkt. 

Hou de webiste, facebook en/of instagram in de gaten, natuurlijk houden we jullie op de hoogte! Heb je interesse in onze creaties, of heb je wensen of verzoekjes? Laat het ons dan weten, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. We horen graag van je!

Liefs David en Nynke

11-08-2019

Onze 1e verjaardag komt er aan!! En wie jarig is trakteert, toch? Dat betekent dat er een paar leuke acties aan zitten te komen...over een paar dagen zullen we hier meer over bekend maken, dus hou de website/instagram/facebook in de gaten en zorg dat je erbij bent!!

05-07-2019

Het heeft even op zich laten wachten maar hier zijn ze dan eindelijk: de Kika-knuffelberen!! Vanaf heden te verkrijgen (beperkte voorraad!!) in combinatie met superschattige minirugzakjes! Je kunt beide items uiteraard ook afzonderlijk van elkaar bestellen. Een setje kost €16,95, een losse knuffelbeer €6,95 en een los rugzakje €10. Heb je interesse? Stuur dan ons dan een mailtje!

Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan een voorraadje dekentjes, er staan er al een paar op de site en er zullen binnenkort nog een aantal volgen. Hou de site in de gaten, we zullen regelmatig nieuwe items plaatsen!!

 

13-06-2019

Binnenkort op NyDaCreations: in actie voor Kika!!

Hou de website in de gaten of check ons op facebook of instagram, meer info volgt zeer binnenkort!!

 

19-04-2019

Bijna is het dan zo ver: NyDaCreations is te vinden op het kinder-food-festival  Wat, is dat Patat? aan de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Er is een kleine markt, een kleine kinderboerderij en genoeg te doen voor jong en oud! Kom je ook?

Zie ik je daar!!

11-03-2019

Het voorjaar komt er weer aan! Hier en daar komen de bloemetjes weer boven de grond, maar helaas zijn nog niet alle dagen zonnig en warm... Met deze gezellige ‘bloempot’ haal je het voorjaar nu al in huis, terwijl het buiten nog grauw en guur is.

14-01-2019

Het nieuwe jaar is inmiddels al weer 2 weken oud, en bij NyDa is er heel hard gewerkt om nieuwe items toe te kunnen voegen aan de site. Zo zijn er weer 6 nieuwe inwoners toegevoegd aan de KidsCollection, en zoals je wellicht hebt gezien zijn de pagina's "Geboorte" en "Gift-sets" toegevoegd. Vooralsnog zijn deze nog leeg, maar binnenkort zullen ook hier zeer schattige items en leuke kadootjes worden geplaatst. Dus hou de site en onze fb-pagina in de gaten!! 

13-12-2018

Het is alweer een maandje geleden sinds het laatste nieuwsbericht, maar vandaag zijn er weer nieuwe items op de site geplaatst!

Heb je interesse, stuur dan even een appje of een berichtje via de fb-messenger, mailen kan natuurlijk ook.

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2019! ❤

28-09-2018

Daar is ie dan!! Sinds vandaag op de site: deze STOER(e) lamp!! Wij zijn erg blij met het resultaat, maar we zijn natuurlijk benieuwd naar wat jullie er van vinden....laat je het ons weten via de mail? Of laat een berichtje achter op onze facebook-pagina!!

25-09-2018

We hebben het gisteravond op facebook al aangekondigd, er is weer een nieuw NyDa item onderweg!! Het resultaat is nu al superleuk, maar we wachten nog op de finishing touch....Naar verwachting zal het item aanstaande vrijdag in volle glorie op de site te zien zijn, maar hier alvast een kleine sneak peak...Spannend!!